Tóth Gabival egy buliban jött össze focista pasija

Az énekesnő a Fókusznak nyilatkozott arról, hogy új szerelme nem reklám, hanem valódi érzelmeken alapul. „Nagyon szép a szeme, a kisugárzása, ilyeneket nem tudnék kiemelni, minden jó, úgy, ahogy van, megnyugtat egy másodperc alatt, ha kikattanok” – mondja Tóth a Fókusznak új pasijáról, Rasztovits Dávidról.
„Azt szeretem benne, hogy önmaga és nem akarja megmagyarázni miért. Szerintem nagyon nőies, egy igazi kishercegnő, legalábbis nekem, élvezek velem minden pillanatot”- nyilatkozza a focista, aki néha modellkedik, de nem Londonban, Angliába ugyanis focikarrier reményében járkál ki.



A pár először egy buliban randizott, mert Rasztovits még tervezett hosszabb külföldi tartózkodása előtt szeretett volna megismerkedni Tóth-tal. Végül másfél órányi bulizás után megvolt az első csók is, és Rasztovits nem ment sehová. „Jelenleg együtt élünk, van egy nagyon szép kis otthonunk, egy kuckónk, jól érezzük magunkat és lesz, ami lesz” – mondja Rasztovits.

„Nem arról van szó, hogy egymást reklámozzuk. Csináljuk a dolgunkat és merünk nagyokat álmodni és ez sok embernek nem tetszik, mert azt mondják, hogy nagyképű vagy” – oszlat el minden kételyt Tóth a műsorban.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comment:

Megjegyzés küldése